Hyrje » Video » HUMOR »

Amkademiku 8 ,humori me i ri i Stupcave(video)

 

Kosovalbaner ju sjell videot me reja nga Stupcat ne HD kualitet.Mungesa e DVD projekteve ka bere që Stupcat te mungojn ne internet,por Kosovalbaner ka siguruar projektin e tyre m e te ri te cilin kini mundesi ta shikoni ne vazhdim,por edhe shumë nga videot me interesante te Stupcave te cilat mund t’i shikoni.Janë mbi 50 video te paketuara qe shkojn sipas radhes ,por ju mundeni t’i komandoni duke i kaluar me komanden ne video
Amkademiku 8 dhe 7

Amkademiku 5

23 Videot me te shikuara te Stupcave

 

 
 
 
 

AdetAdet Donemiadet düzensizligi
AdetAdet Donemiadet düzensizligi
Punuar nga: [VM] VisualMutation.Com