3 reçeta për një gjoks të bukur

 

1 — Në një litër ujë hidhni disa lule livando, hithra, kamomil dhe i lini ashtu një natë.Të nesërmen me ujin e aromatizuar bëni masazh.

2 — Merrni pak vaj bajamesh kamomil dhe pak livando…Një masazh me këtë përzierje sjell rezultate të larta.

3 — Shtypni një mollë së bashku me lekurën dhe vendoseni mbi gjoks për 10 minuta.

 
 

 
 
 
 

AdetAdet Donemiadet düzensizligi
AdetAdet Donemiadet düzensizligi
Punuar nga: [VM] VisualMutation.Com