Hyrje » Lajmet » Kosova »

MSh, konkurs për punësimin e mbi 60 specialistëve të mjekësisë

 

Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Kosovës ka shpallur konkurs për punësimin e 63 specialistëve në lëmi të ndryshme mjekësore në Kujdesin Dytësor dhe në Kujdesin Tretësor Shëndetësor, në kuadër të përpjekjeve  për qasje sa më të mirë të qytetarëve në shërbimet e ndryshme specialistike shëndetësore.

Me inkuadrimin në punë të këtij numri të specialistëve do të zbutet çështja e papunësisë së rëndë, të kuadrit mjekësor në vend dhe shënohet një hap i rëndësishëm për zgjidhjen e këtij problemi deri në fund të këtij viti me miratimin e Ligjit të ri të Shëndetësisë.

Punësimi i specialistëve do të bëhet në QKUK, QKSUK, Qendrën Kombëtarë të Transfuzionit të Gjakut, IKSHP dhe në spitalet rajonale të vendit. /KI/

 

 
 
 
 

AdetAdet Donemiadet düzensizligi
AdetAdet Donemiadet düzensizligi
Punuar nga: [VM] VisualMutation.Com