Hyrje » Video » HUMOR »

“Odeon” me Murat Jasharin dhe Zyrafete Gashin

 

Programi”Odeon” i Naim Abazit si cdo here ishte mjaf interesant.Per mysafir kishte Murat Jasharin ,ndersa pjesën humoristeike e mbuloi me Zyrafete Gashin me disa pika mjaft interesante.Kosovalbaner ju sjell dy pika te shkoqura nga pjesa e humorit,por edhe videon e plotë për adhuruesit e ketij programi


Watch live video from KTV -etj.Tv on Justin.tv

 

 
  • syla franc

    O NAIM MEQKA MA HANKSH MUTIN TI HA SE NAJ THINE KEJT BARDH NAJ BANEEEEEEEE

 
 
 

AdetAdet Donemiadet düzensizligi
AdetAdet Donemiadet düzensizligi
Punuar nga: [VM] VisualMutation.Com