Hyrje » Lajmet » Kosova »

Kosovarja – çmim ndërkombëtar

 

Mirlinda Kusari Purrini është nderuar me çminin prestigjioz ndërkombëtar “Bota e ndryshimit”, nga International Alliance for Ëomen. Ajo ka marrë çmimin në garë me dhjetëra gra nga mbarë bota, dhe ai jepet për gratë që promovojnë ndërmarrësinë dhe bizneset e femrave.

“Jam shumë e nderuar që e pranoj këtë çmim që është mirënjohje për gra e burra që përkushtojën jetën e tyre për të përmirësuar pozitën e grave në botë”, ka thënë Mirlinda me të kuptuar për çmimin.

Ajo është drejtoreshë ekzekutive e OJQ-së SHE-ERA, nga Gjakova. International Alliance for Ëomen e quan atë një inspirim të vërtetë. Mirlinda do ta marrë çmimin në tetor në Washington në një ceremoni të veçantë.

 

 
  • cari

    E çka ka bër kjo grua, sot po ndegjoj, vetem pse është Kusari, me të njoftun

 
 
 

AdetAdet Donemiadet düzensizligi
AdetAdet Donemiadet düzensizligi
Punuar nga: [VM] VisualMutation.Com