Hyrje » Lajmet » Kosova »

TV norvegjez:Video nga burgu i Burrelit me ish te burgosurin Nazmi Berishën

 

Nazmi Berisha nga fshati Dyz i Podujevës tash me vendbanim ne Norvegji,ka qenë i burgosur në Shipëri në kohën e Enver Hoxhës.Televizioni norvegjez NRK,tregon nje reportazhë te shkurter për vizitën e ti në burgun e Burrelit,vend ku kishte vuajtur mbi 20 vite.Kjo reportazhë u tregue ne lajmet qendrore të keti televizioni.
“Kam vuajtur shumë dhe jeta me ka deshtue ,nuk kam krijuar as familje krejt shkaku i keti denimi,por edhe perkunder kësaj kam nostalgji ta vizitoj këtë vend ku kam kaluar jetën e rinisë sime”tha Nazmi Berisha

 
 
 

Punuar nga: [VM] VisualMutation.Com