Kroatja dhe serbi bëjnë sex, “nis lufta” në internet (Video)

 

Big Brother-i i Serbisë ku në lojë janë banorë nga vendet e ish-Jugosllavisë: Kroacia, Serbia, Sllovenia, Bosnja dhe Hercegovina, Mali i Zi etj., ka ngjallur debate të mëdha ndërmjet kroatëve dhe serbëve duke sharrë njëri tjetrin me gjuhën e kohës kur këto dy shtete ishin në luftë dhe e gjitha për shkak se në natën e 10 të qendrimit të banorëve, një vajzë kroate ka kryer mardhënie seksuale me një serb.

Lexuesit kroatë, por edhe sllovenë dhe boshnjakë thjeshtë kanë hapur luftë në internet kundër njëri tjetrit për “tradhti kombëtare” të Marjanës për shkak se bëri marrëdhënie seksuale me një serb

<object width=”550″ height=”390″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/IsO6bV22KCs&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3″></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowScriptAccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/IsO6bV22KCs&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3″ type=”application/x-shockwave-flash” allowfullscreen=”true” allowScriptAccess=”always” width=”550″ height=”390″></embed></object>

 
 
 

Punuar nga: [VM] VisualMutation.Com