Njoftim nga Drammeni-Norvegji

 

Botojmë këtë  njofim ashtu si na ka ardh

Shoqata humanitare ”NDIHMË TË VARFËRVE” njofton te gjithe afaristet shqipetar ne Norvegji qe me daten 27.02.2011 do te mbahet nje takim ne Drammen. Qellimi i ketij takimi eshte qe te njoftojm edhe afaristet tane qe veprojn ne Norvegji me punen dhe misionin e kesaj shoqate. Gjegjesisht kemi nevoj shume per ndihme dhe keshilla nga te gjithe, por sidomos nga afaristet tane.

Ne kete takim do te takoheni me shume afariste te tjere dhe veprimtar te denje dhe njeherit do te kemi nje dreke te lehte e sponzoruar. Ju deshiroj shume mireseardhje.

Takimi do te mbahet nga ora:

15:00

Ne adresen:

ENGENE 70 – DRAMMEN

Numri kontaktues eshte:

92862781 (Blerim Gjoni)

 
 
 

Punuar nga: [VM] VisualMutation.Com