Hyrje » Lajmet » Kosova »

Arben Gashi(LDK),edhe vet jam deputet nga zgjedhjet e manipuluara

 

Arben Gashi (LDK)deputet i ardhshëm i parlamentit te Kosovës dhe njeri nder më të votuarit e LDK ës,mbrëm ne KTV foli gjërë e gjatë për arsyet e pranimit të zgjedhjeve,për pa rregullësin e këtyre zgjedhjeve,për formimin e institucioneve te ardhëshme dhe qendrimin e LDK ës ndaj sfidave që na presin,për më shumë shikoni videon nga intervista neemisionin “Interaktiv”KTV

 
 
 

Punuar nga: [VM] VisualMutation.Com